MKB-participatie

MKB-participatie is mogelijk via een soort vouchersysteem. Het doel van dit systeem is om geïnteresseerden vanuit het MKB aan te laten sluiten gedurende het project en hen kennis op te laten doen naar eigen mogelijkheid en interesse. De opdracht moet worden voorbereid in samenwerking met Binder3D (welke binnen het 3D Print Kompas een loketfunctie voor het MKB heeft) en voorgelegd worden aan de stuurgroep van het 3D Print Kompas.

Hiermee is relatief laagdrempelige participatie mogelijk. Wel zijn er randvoorwaarden, die linken naar de doelen van het project.

  • De voucher participatie is alleen bedoeld voor MKB-bedrijven. Deze dienen te voldoen aan de MKB-voorwaarden.
  • De opdracht is innovatief voor het bedrijf.
  • De uitgevoerde werkzaamheden komen (> 50%) ten goede van bedrijven in een of meer van de 3 gelieerde provincies.
  • De doelstelling van de opdracht moet overeenkomen met de doelstelling van 3D Print Kompas en passen binnen een van de deelprojecten.
  • De opdracht heeft een grote tussen de 7.500 en 50.000 euro.

De financiële randvoorwaarden voor de participatie zijn zodanig dat effectief 50% eigen financiële bijdrage wordt verwacht.

Meer voorwaarden staan in het “MKB Participatie Aanvraag Formulier”. Dit aanvraagformulier en meer informatie kan worden opgevraagd via Binder3D. Bel 0593 745 039 of mail naar info@binder3d.com

Contact formulier

De toekomst ligt open: er kunnen allerlei nieuwe initiatieven ontstaan die we nu nog niet kennen. Aanhaken op landelijke initiatieven is hierbij een reële optie. Neem gerust contact met ons op.

Contact gegevens

Name: Algemeen: is-secretariat@astron.nl
Program manager: Johan Pragt, pragt@astron.nl
Technische werkpakketten en technische vragen: Thomas Pijper, t.pijper@philips.com
MKB-aangelegenheden, participatie voucher: Kees Seldenrijk, kees.seldenrijk@binder3d.com
Address: 3D Print Kompas, H. Smid, Cereslaan 4, 9641 MJ Veendam
×