BINDER 3D

  • 1 januari 2013
  • By admin
  • Reacties uitgeschakeld voor BINDER 3D
  • in

BINDER3D, Proeftuin industrieel 3D printen

Binder 3D is een fysieke experimenteeromgeving waar het MKB op een laagdrempelige wijze ervaring op kan doen met 3D printen, zonder dat deze bedrijven eerst in de technologie moeten investeren. Daarnaast is het de omgeving waar kennis en ervaringen worden gedeeld en uitgewisseld.

De 3D Print Kompas loket functie voor de MKB-participatie via een het vouchersysteem loopt in eerste instantie via Binder3D.

Kennis delen

Wij hebben de ambitie om het kennisniveau in het noorden van Nederland naar een hoger niveau te tillen door samenwerkingen tot stand te brengen en gezamenlijk kennis en ervaringen op te doen.

ONAFHANKELIJK

Als onafhankelijke partij vormt Binder3D de ontbrekende schakel tussen bedrijven en ondernemers, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en industrie-experts.

WERKEN MET PROFESSIONELE SYSTEMEN

Deelnemers aan de Binder3D proeftuin hebben toegang tot de aanwezige professionele 3D printsystemen. Niet alleen beschikt Binder3D over high-end kunststof printers, maar ook het printen in metalen behoort tot de mogelijkheden.

WERKEN MET PROFESSIONELE SYSTEMEN

Binder3D heeft de loket functie voor de MKB-participatie via een vouchersysteem

Contact formulier

De toekomst ligt open: er kunnen allerlei nieuwe initiatieven ontstaan die we nu nog niet kennen. Aanhaken op landelijke initiatieven is hierbij een reële optie. Neem gerust contact met ons op.

Contact gegevens

Name: Algemeen: is-secretariat@astron.nl
Program manager: Johan Pragt, pragt@astron.nl
Technische werkpakketten en technische vragen: Thomas Pijper, t.pijper@philips.com
MKB-aangelegenheden, participatie voucher: Kees Seldenrijk, kees.seldenrijk@binder3d.com
Address: 3D Print Kompas, H. Smid, Cereslaan 4, 9641 MJ Veendam
×